Shop2

Velkommen til Pizzeria Da Marinos webshop

På denne side kan De bestille alle pizzeriaets lækre speciaiteter til afhentning i pizzeriaet. De slipper derved for vente tid over telefonen eller i pizzeriaet. 

Processen er ganske enkel.

  1. Vælg alle de varer her under, som de ønsker.
  2. Føj dem til kurven.
  3. Vælg deres foretrukne afhentningstidspunkt i kassen.
  4. Betal – med kortbetaling her på siden, eller kontant i pizzeriaet.
  5. Hent maden – og husk afsand til andre kunder.
  6. Nyd det!

Pizze

Pizzeria Da Marino tilbyder et bredt udvalg af forskellige pizze, som passer til alle målgrupper – uanset om du er til ægte traditionelt italiensk, det mere kreative eller en med salat og dressing. 

Pasta

Pizzeria Da Marino tilbyder et bredt udvalg af forskellige pasta, som passer til alle målgrupper – uanset om du er til ægte traditionelt italiensk, det mere kreative eller en med en masse fløde og tomatsauce. 

Panini

Pizzeria Da Marino tilbyder et bredt udvalg af forskellige panini, som er en flad italiensk sandwich spækket med diverse lækkerier. Sandwichen er lavet på koldhævet pizzedej og bagt i en brandvarm stenovn. 

Alle vores paninier fås som store og små, så der altid er en størrelse din sult!

Bruscetta og foccacia

Pizzeria Da Marino tilbyder et bredt udvalg af forskellige bruscetta og foccacia, som er bagt efter de gamle italienske foreskrifter. Vores brød er bagt på koldhævet pizzedej i en brandvarm stenovn.

Salater

Pizzeria Da Marino tilbyder et bredt udvalg af forskellige friske salater, som er samlet helt efter de gamle italienske foreskrifter. 

Med til salaterne, følger altid 2 stk. kuvertbrød, som er bagt på koldhævet pizzedej i en brandvarm stenovn.

Børnemenu

Pizzeria Da Marino tilbyder et bredt udvalg af forskellige børneretter, som gennem tiden har været børnenes favorit. Med disse retter er vi sikre på, at Deres børn får en dejlig og spændende italiensk oplevelse. 

Med til alle børneretterne, følger altid 2 stk. kuvertbrød, som er bagt på koldhævet pizzedej i en brandvarm stenovn.

Tilbehør

Pizzeria Da Marino tilbyder et bredt udvalg af forskellige italienske tilbehør, som er med til at give Deres italienske madoplevelse et ekstra løft. 

Uanset om det er en ekstra forret, en lille side til hovedretten eller desserten, kan vi kun anbefale at prøve det hele!